The ITAM-Unit

Maximaliseer de waarde van IT tegen minimale kosten en risico
Maximaliseer de waarde van IT tegen minimale kosten en risico

Wij helpen jou met

The ITAM-Unit heeft als doel organisaties te helpen de waarde van hun IT-investeringen te maximaliseren tegen minimale kosten en risico. Diensten en expertise omvatten de beoordeling, ontwikkeling, implementatie en verbetering van strategieën en programma's voor IT Asset Management, inclusief coaching, training en personeel, allemaal afgestemd op wat uw organisatie nodig heeft. Daarnaast is The ITAM-Unit bekwaam op het gebied van Identity & Access Management (IAM), Identity Governance, IT-automatisering en IT-beveiligingsbeheer.

Beoordeling


Het beoordelen van de volwassenheid van ITAM of IAM binnen organisaties (ITAM, SAM of IAM Maturity Assessments).

Ontwikkeling


Ontwikkelen van ITAM- en IAM-processen, business cases en strategieën (ITAM of IAM roadmap)

Implementatie


Implementeren van ITAM- of IAM-governance, frameworks en best practices (gebaseerd op ISO19770 en het IAITAM 12 KPA-model voor ITAM en ISO27000, NIST en CIS voor IAM).

Verbetering


Verbeteren van bestaande ITAM- en IAM-programma's en -praktijken (ITAM- of IAM-programma ontwikkeling en -verbetering).

Begeleiding


Begeleide selectie, acquisitie, implementatie, adoptie en/of gebruik van ITAM- of IAM-technologieën (geleverd door derden).

Audits & negotiations


Vendor contract negotiation & license audit support services (for vendors like Microsoft, SAP, Oracle, IBM and VMware).

Coaching & training


Coachen, trainen & certificeren van ITAM professionals (o.a. de IAITAM CSAM, CHAMP en CITAM trainingen).

Personeel


Tijdelijke detachering van ITAM en IAM professionals.

Zij kozen voor The ITAM-Unit

The ITAM-Unit voorziet in IT Asset Management en trainingen voor kleine en grote organisaties, in alle marktsegmenten: van transportbedrijven en ziekenhuizen tot overheden, pensioenbeleggers en verzekeringsmaatschappijen. The ITAM-Unit is van alle markten thuis. En we worden daarbij veelvuldig teruggevraagd, als gevolg van hoge klanttevredenheid over ons werk. Voor elk van onze klanten is IT van onschatbare waarde om commerciële of maatschappelijke doelen te behalen. Maar waar technologie kansen biedt, brengt het ook uitdagingen met zich mee. En daarom kozen onze klanten voor The ITAM-Unit om hun IT Asset Management naar een hoger niveau te tillen.
KLM-Air France whitepaper ENG

Hoewel Vendor, Contract & License Management altijd al belangrijk en waardevol was voor Air France-KLM, overheerste binnen deze afdeling het gevoel dat men meer voor de organisatie kon betekenen. Het was tijd voor de volgende stap om Vendor, Contract & License Management, en de diensten die zij leveren, breed op de agenda te krijgen. Hoe dit proces eruit ziet en hoe Air France – KLM de samenwerking met The ITAM-Unit ervaart leest u in de whitepaper “Samen weet je meer dan alleen”.

  Volgende trainingen

  Geen evenementen gevonden!

  Partners van The ITAM-Unit

  The ITAM-Unit werkt samen met partners om de reikwijdte en efficiëntie van onze diensten te verbeteren. Onze strategische samenwerkingen met brancheleiders zoals Anglepoint, Snow, Flexera en Provisior illustreren onze toewijding om de beste IT Asset Management oplossingen te leveren. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten in verschillende sectoren, zodat zij de beste kwaliteit van ontvangen.

  Onze laatste knowledge base artikelen

  Oracle Java SE

  Oracle Java SE is misschien wel een van de meest gebruikte Java-builds ter wereld....

  Contact
  info@the-itam-unit.com
  +31 (0) 88 001 66 46
  Adres
  Savannahweg 71
  3542AW Utrecht
  ×

   

  Hallo!

  Heb je een vraag voor ons?

  ×