The ITAM-Unit

IAITAM CHAMP training

Wat is een Certified Hardware Asset Management Professional (CHAMP) training?
De tweedaagse Certified Hardware Asset Management Professional (CHAMP) training van The ITAM-Unit is een training ontwikkeld door IAITAM (International Association of Information Technology Asset Managers). Tijdens deze training raak je in de breedste zin van het woord bekend met de discipline van Hardware Asset Management (HAM). Daarnaast is het mogelijk om na afloop van de training een online examen af te leggen waarmee je het CHAMP certificaat kunt behalen.
Voor wie is een Certified Hardware Asset Management Professional (CHAMP) training bedoeld?
De IAITAM CHAMP-training is bedoeld voor zowel beginnende als ervaren hardware asset managers. Ben jij geen hardware asset manager, maar heb je wel interesse in hardware asset management of wil je er graag meer over te weten komen? Ook dan mag je aansluiten! De training zal met name waardevol zijn voor mensen die werkzaam zijn binnen de disciplines van hardware, IT en/of security. Denk bijvoorbeeld aan managers op het gebied van hardware assets, IT, change management, IT-security en cyber security. Voor het volgen van deze training is geen specifieke voorkennis vereist.
Wat leer je tijdens een Certified Hardware Asset Management Professional (CHAMP) training?
Tijdens deze tweedaagse interactieve training raken cursisten in de breedste zin bekend met de discipline van Hardware Asset Management (HAM). Aan bod komen o.a. de grondbeginselen en strategische waarde van HAM, operationele, juridische en financiële aspecten, best practices, HAM technologie, audits en contractonderhandelingen. Cursisten krijgen daarnaast inzicht in de business case achter HAM, de interactie tussen HAM en andere IT-disciplines (zoals IT Service Management en IT Security) en in organisatorische processen rond HAM. De training volgt het IAITAM 12KPA framework en wordt gegeven aan de hand van praktijkvoorbeelden en cases.
De voordelen van het volgen van een Certified Hardware Asset Management Professional (CHAMP) training
Na deze training:
  • Weet jij alles over de discipline van hardware asset management.
  • Ben jij in staat de veiligheid van de hardware assets binnen jouw organisatie te verbeteren.
  • Heb je meer controle over de IT-omgeving binnen jouw organisatie.
  • Ben jij in staat de risico’s van hardware assets binnen jouw organisatie te zien en te mitigeren.
  • Weet jij hoe je de hardware assets binnen jouw organisatie zo efficiënt mogelijk kunt inzetten.
  • Kun jij hardware assets inzetten om de algemene doelstellingen binnen jouw organisatie te behalen.
  • Heb je het CHAMP certificaat behaald.
Waarom een Certified Hardware Asset Management Professional (CHAMP) training volgen bij The ITAM-Unit?
Bij The ITAM-Unit hebben wij al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van HAM. The ITAM-Unit is onderdeel van de IT-technologie en -diensten leverancier DSE Group. Andere DSE Groep bedrijven zijn onder andere The S-Unit en Provisior die zich richten op IT-security en Identity Governance & Administration (IGA). Dit zijn disciplines die nauw verbonden zijn met IT Asset Management. Wij combineren onze kennis van en expertise in deze gebieden dan ook graag in onze training om nog meer waarde te kunnen bieden voor jouw organisatie.
Een maatwerk CHAMP training
Elke organisatie is uniek. Een unieke infrastructuur, unieke bedrijfsprocessen, unieke hardware assets en unieke behoeften. Daarom bieden wij ook CHAMP-trainingen op maat aan, toegespitst op jouw organisatie. Zo praten wij je onder andere bij over trends en ontwikkeling die binnen jouw markt relevant zijn. Ook bepaal jij waar en wanneer je wilt dat wij deze training aan jouw organisatie geven. Zo kun je bijvoorbeeld een training hebben in je eigen kantoor op een dag en tijd dat het jou schikt. En heb je specifieke wensen ten aanzien van de content van de training? Wij passen de training volledig aan zodat deze het meeste waarde biedt voor jou.
* Voor een training op maat geldt een minimum van drie deelnemers
Praktische informatie
Duur
2 dagen
Tijd
8:30 - 17:30
Kosten
€1.400 excl. BTW per deelnemer
Locatie
Kantoor The ITAM-Unit
(of een alternatieve locatie indien nodig)
Trainingsdata 2024
Klik op een training om je aan te melden
Geen evenementen gevonden!
×

 

Hallo!

Heb je een vraag voor ons?

×