The ITAM-Unit

OVER THE ITAM-UNIT

Over The ITAM-Unit

De ITAM-Unit streeft ernaar organisaties te helpen met de geleidelijke adoptie van IT Asset Management (ITAM) best practices en geavanceerde ITAM-technologieën om maximale waarde uit IT te halen tegen minimale kosten en risico's. In deze hoedanigheid biedt The ITAM-Unit assessments, strategieontwikkeling, beleidsontwerp en -implementatie, auditdefensie, training en dagelijkse operationele ondersteuningsdiensten aan met betrekking tot ITAM en SAM, naast adviesdiensten rond Identity & Access Management (IAM), IT-automatisering en IT-beveiliging.

Met haar klantenbestand in Nederland, werkt The ITAM-Unit samen met klanten, professionele dienst- en technologieleveranciers van over de hele wereld, voornamelijk in Europa en de VS.

Waarom The ITAM-Unit
Expertise
Expertise
Expertise in ITAM strategieën, programma's en technologieën, onderhandelingen over leverancierscontracten en ondersteuning bij licentie audits, naast expertise op het gebied van IAM, IT-automatisering en IT-beveiliging.
Ervaring
Expertise
Meer dat 20 jaar ervaring in de ITAM- en IT-security sector.
Vaardigheid
Expertise
Vaardig in toepassen van ITAM best practices, standaarden en frameworks (ISO 19770, IAITAM IBPL).
Verenigingen
Expertise
Verbonden met The International Association of IT Asset Managers (IAITAM) en de Vereniging ITAM NL.
Accreditaties
Expertise
Geaccrediteerd als IAITAM CSAM, CITAM & CHAMP trainingsorganisatie (ATO).
Samenwerkingen
Expertise
Technologische samenwerkingen met leidende ITAM technologie leveranciers Snow Software en Flexera.
Onafhankelijkheid
Expertise
Onafhankelijk van softwareleveranciers.

Werken bij The ITAM-Unit

Ben jij enthousiast geworden om bij The ITAM-Unit te komen werken? Stuur een open sollicitatie en laat ons daarin weten naar welke functie je voorkeur uitgaat en waar jij goed in bent. Het belangrijkste criterium om bij ons te werken is jouw onderbouwing waarin jij ons vertelt waarom je bij ons past en waarom jij een aanwinst bent voor The ITAM-Unit. Maak ons nieuwsgierig naar wat jij ons te bieden hebt! Email je cv en motivatie naar info@the-itam-unit.com Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de meest recente vacatures.
Contact
Bent u nog in de oriëntatiefase of heeft u specifiek interesse in één of meerdere van onze diensten? Stel je vragen via het contactformulier, plan direct een afspraak in of neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.
Contactformulier

    ×

     

    Hallo!

    Heb je een vraag voor ons?

    ×