The ITAM-Unit

ITAM Masterclassen

Wat zijn ITAM Masterclassen?
Tegenwoordig is er online een grote variëteit aan masterclasses beschikbaar. Er zijn meerdere organisaties die soms wel honderden verschillende masterclasses aanbieden. Veel aanbod, dan zou je denken dat de prijzen relatief laag zouden moeten zijn. Maar dat is vaak helaas niet zo. Dit ondermijnt naar ons idee het principe van een masterclass.

Wij vinden dat masterclasses toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Het volgen van een masterclass is naar onze mening een manier om een snelle indruk te krijgen van een bepaald onderwerp. Je wordt in korte tijd bijgepraat over een onderwerp waar je verwacht interesse in te hebben. Vergelijk het met een snuffelstage; in korte tijd kun je uitvinden of iets je interesse heeft en of je er meer mee wilt gaan doen. Mocht je enthousiast zijn, dan kun je je altijd verder verdiepen in het onderwerp in de vorm van een uitgebreidere training, een workshop of een opleiding. En dat principe van de masterclass willen wij bij The ITAM-Unit terugbrengen.

Elke maand organiseren wij een gratis masterclass, elke keer over een ander onderwerp. In 30 minuten vertellen wij jou meer over bijvoorbeeld IT Asset Management, Software Asset Management, ITAM-technologieën, best practices, auditing of vendor contract negotiations. Wij geven jou een snelle indruk van een bepaald onderwerp. En vind je het interessant? Dan kun je je hier altijd verder in verdiepen. Een masterclass zoals een masterclass naar ons idee hoort te zijn.
Wanneer vinden de masterclasses plaats?
Wij organiseren maandelijks een masterclass. Helemaal gratis, elke maand over een ander onderwerp. Over het algemeen vinden deze masterclasses plaats op de derde donderdag van de maand van 16:00 tot 17:00. En nu horen we je denken: over het algemeen? Ja, als de derde donderdag van de maand op een feestdag valt, dan geven we de masterclass een dag eerder.
Voor wie zijn de masterclasses?
De masterclasses zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp van de masterclass. En weet je nog niet zeker of je het onderwerp wel of niet interessant vindt? Ook dan ben je van harte welkom. Wij praten je bij over het onderwerp van de masterclass en zorgen ervoor dat het voor zowel experts als beginners interessant is.
Over welke onderwerpen gaan de masterclasses?
Het onderwerp van de masterclass wordt ongeveer een week voorafgaand aan de masterclass vastgesteld. Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de masterclasses en de onderwerpen die wij hierin zullen bespreken. En heb jij een verzoek voor een bepaald masterclass onderwerp? Laat het ons gerust weten!
Praktische informatie
Duur
1 uur
Tijd
16:00 - 17:00
Kosten
Gratis
Locatie
Online
Masterclasses 2024
Click on a date to regiser
Geen evenementen gevonden!
Meer laden
×

 

Hallo!

Heb je een vraag voor ons?

×