The ITAM-Unit

ITAM hangout

Heeft u een drukke, productieve week gehad en kunt u niet wachten tot het weekend begint? Of is er deze week juist niet zoveel uit uw handen gekomen en wilt u de week op de valreep toch nog op een goede manier afsluiten? Bij The ITAM-Unit zorgen wij ervoor dat u, samen met ons, de week goed afsluit. Tijdens onze hangouts gaan wij samen met u het weekend in op een informele, leerzame manier. Zie het als de cooling-down van de werkweek richting het weekend.
Hoe ziet een hangout eruit?
Dit klinkt misschien wat tegenstrijdig. Moet je de hangouts nou zien als een webinar of meer als een vrijdagmiddagborrel? Eigenlijk is een hangout het beste te omschrijven als een combinatie van beiden. Hangouts vinden plaats op de laatste vrijdag van de maand van 15:30 tot 16:00 en worden opgedeeld in twee delen van 15 minuten.
De eerste 15 minuten kunt u inderdaad zien als een korte webinar waarin wij u kort bijpraten over IT Asset Management of onderwerpen die hieraan gerelateerd zijn zoals bijvoorbeeld auditing, licensing, onderhandelingen of assessments. Ook kunnen wij hier ingaan op de ontwikkelingen en trends op het gebied van IT Asset Management of waar wij bij The ITAM-Unit op het moment zoal aan werken.
Na deze eerste 15 minuten gaan wij, samen met u, op een informele manier verder waar wij uw vragen beantwoorden. Misschien heeft u vragen over het onderwerp dat wij eerder besproken hadden, de toepassing ervan binnen uw eigen organisatie of iets heel anders. Deze laatste 15 minuten kunt u zien als een “informatieve vrijdagmiddagborrel” waarbij wij de week samen met u op een leerzame, informele manier afsluiten.
Wanneer vinden de hangouts plaats?
Elke laatste vrijdag van de maand vindt er een hangout plaats van 15:30 tot 16:00. Hierbij geven wij van 15:30 tot 15:45 een korte presentatie over een ITAM-gerelateerd onderwerp en van 15:45 tot 16:00 bespreken wij samen, in een informele sfeer, eventuele vragen die u aan ons wilt stellen.
Voor wie zijn de hangouts?
De hangouts zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp van de hangout of gewoon even de week op een leerzame, gezellige manier wil afsluiten. En weet je nog niet zeker of je het onderwerp wel of niet interessant vindt? Ook dan ben je van harte welkom. Wij praten je kort bij over het onderwerp van de hangout en zorgen ervoor dat het voor zowel experts als beginners interessant is.
Welke onderwerpen worden er besproken tijdens de hangouts?
Het onderwerp van de hangout wordt ongeveer een week voorafgaand aan de hangout vastgesteld. Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de hangouts en de onderwerpen die wij hierin zullen bespreken. En heb jij een verzoek voor een bepaald onderwerp om tijdens één van onze hangouts te bespreken? Laat het ons gerust weten!

ITAM Hangouts 2023